Iconic bun met Tallegio en appelstroop

Minibroodje met gesmolten Taleggiokaas, appelstroop en druifjes

Gang
Hapje Lunchgerecht Brunchgerecht
Aantal Personen
4
Bereidingstijd
15 minuten

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 180 °C met de grillstand aan.
  2. Snijd de druiven doormidden en marineer ongeveer 10 minuten in het condiment.
  3. Snijd de broodjes doormidden en leg met de gesneden kant naar boven op een bakplaat.
  4. Smeer lichtjes in met de appelstroop en snijd de kaas in plakken. Verdeel over de onderkanten van de broodjes.
  5. Plaats in de voorverwarmde oven en laat in ongeveer 6-8 minuten mooi gratineren.
  6. Neem uit de oven, verdeel de druifjes over de kaas en leg er het kapje tegenaan.

Producten uit dit recept

Ingrediënten

  • 4 noten-vruchtenbroodjes
  • 160 g taleggiokaas
  • 4 el appelstroop
  • 12 pitloze witte druiven
  • 2 el balsamicocondiment

Publicatie datum: 16 maart 2022

Gerelateerde recepten