Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Meng voor de sorbet het limoensap met 250 ml water en de Pisco. Meng de suiker met de Prosorbet. Meng alles rustig met de staafmixer door elkaar en zet minimaal 3 uur in de koeling. Draai er daarna ijs van.
Doe voor het eiwitschuim de suiker in een pan en laat op lage stand smelten. Zet dan de warmtebron hoog tot de stroop 116°C is. Klop intussen de eiwitten in een staande mixer rustig stijf. Voeg al draaiend de stroop toe en laat al draaiend afkoelen tot een mooi taai schuim.
Meng het schuim op het laatste moment met de sorbet zodat er een soort swirl ontstaat. Schep in hoorntjes, glazen of bakjes en besprenkel met wat druppels Angostura en een klein beetje kaneelpoeder.