Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Snijd het bovenste vet van de lamsrack. Laat het vlees 30 minuten op keukentemperatuur komen.
Verhit de boter in een koekenpan en braad hierin in 10 minuten het vlees rondom bruin. Arroseer regelmatig zodat ook de delen die de pan niet raken mooi bruin worden. Neem uit de pan en laat even rusten op een bakplaat.
Meng de kaas met de helft van de peterselie en verdeel dit over het vlees. Zet het vlees circa 10 minuten in een oven van 180°C. Laat het vlees daarna nog 10 minuten rusten.
Kook intussen de quinoa in circa 12 minuten gaar. Giet af en meng met de tomaat, radijs en de rest van de peterselie. Breng op smaak de yoghurt en naar smaak zout. Snijd de ribben los (per 1 of 2) en serveer met de quinoa.