Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Laat de garnalen ontdooien, dep zeer goed droog en snijd vervolgens in de lengte doormidden.
Maak de puntpaprika schoon en snijd in blokjes. Snipper de rode ui.
Snijd de komkommer in blokjes en snijd de peper in dunne ringen.
Schil de mango en snijd het vruchtvlees in blokjes.
Snijd de tomaten in vieren, verwijder de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in blokjes.
Maak de avocado schoon en snijd het vruchtvlees eveneens in blokjes.
Snijd de koriander ragfijn.
Schil de sinaasappel en snijd het vruchtvlees tussen de vliesjes uit.
Schep de garnalen in een grote kom en voeg er de paprika, de rode ui, de komkommer, de peper, de mango, de avocado, sinaasappel en de koriander aan toe.
Voeg het sap en de rasp van de limoen toe en kruid het geheel rijkelijk met zout, gerookt paprikapoeder, peper en een scheutje olijfolie. Laat minimaal 2,5 uur marineren in de koelkast. Door het zuur in de salade zullen de garnalen als het ware garen.