Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Mix ei met 150 gram water, de bloem en de suiker, zeef dit en doe het in de sifon. Zet twee ‘bommetjes’ (slagroom)patronen noemen. op de fles en schud zeer goed.
Spuit het beslag in een pollepel en frituur de beignet op 210°C in 3-4 minuten goudbruin.
Vul elke beignet met een oester en zure room.
Leg op elke beignet een toastje met daarop kaviaar.
Risotto met geroosterde pompoenstukjes, 'nduja en parmezaan. Bestrooid met pangrattato, kleine stukjes 'nduja, buffelmozzarella en eventueel gefrituurde salieblaadjes.