Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Bak de Tortilla’s goudbruin in zonnebloemolie en laat uitlekken op keukenpapier.
Gebruik de overige olie om de garnalen met de gesneden knoflook te bakken. Doe dit kort.
Doe de (gesneden) chipotle erdoorheen en haal dan van het vuur.
Maak de guacamole: Snijdt de avocado in kleine blokjes, tomaat in blokjes en fijngesneden koriander en pers de limoen boven dit mengsel uit. Voeg zout naar smaak toe.
Voor de opmaak: De taco op bord en plaats daar de ijsbergsla op en de gamba’s.