Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Pureer de black beans met de staafmixer samen met de knoflook, rode ui, burrito seasoning tot een puree.
Snijd de ijsbergsla fijn.
Doe de guacamole en de cheddar cheese saus in spuitzakken.
Bouw de salade laag voor laag op in een grote schaal/bord. Te beginnen bij de tortillachips, bonenpuree, ijsbergsla, jalapeños, cheddar cheese en de guacamole.
Herhaal dit naar eigen inzicht, totdat de gewenste lagen zijn bereikt.