Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Maak de tomatensalsa: fruit de 2 tenen gesneden knoflook aan in olijfolie en bak de komijn 1 minuut mee. Voeg de gesneden tomaten in blokjes toe en laat zachtjes 10 min. pruttelen en voeg de salsa toe. Laat dit afkoelen en plaats daarna in koelkast.
Bak het gehakt en de 2 tenen gesneden knoflook in olijfolie en voeg naar smaak zout en peper toe.
Pak vervolgens de ovenschaal en doe de tortilla chips, salsa saus, rundergehakt, jalapeños en de cheddar cheese saus erin en herhaal dit nog een keer, zodat je 2 lagen krijgt. Eindig met de cheddar cheese saus.
Plaats dit in de oven en bak de nachos 8-10 min. Houd dit wel in de gaten (verbranding van de chips!)
Haal de nachos uit de oven en verdeel de guacamole en de gesneden rode ui over de nachos.