Nachos de Corny Bakers

Aantal Personen
4
Type Keuken
Mexicaans
Bereidingstijd
45 minuten

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden
  2. Maak de tomatensalsa: fruit de 2 tenen gesneden knoflook aan in olijfolie en bak de komijn 1 minuut mee. Voeg de gesneden tomaten in blokjes toe en laat zachtjes 10 min. pruttelen en voeg de salsa toe. Laat dit afkoelen en plaats daarna in koelkast.
  3. Bak het gehakt en de 2 tenen gesneden knoflook in olijfolie en voeg naar smaak zout en peper toe.
  4. Pak vervolgens de ovenschaal en doe de tortilla chips, salsa saus, rundergehakt, jalapeños en de cheddar cheese saus erin en herhaal dit nog een keer, zodat je 2 lagen krijgt. Eindig met de cheddar cheese saus.
  5. Plaats dit in de oven en bak de nachos 8-10 min. Houd dit wel in de gaten (verbranding van de chips!)
  6. Haal de nachos uit de oven en verdeel de guacamole en de gesneden rode ui over de nachos.
  7. Garneren met limoen en Jalapeno Peppers

Producten uit dit recept

Ingrediënten

  • zak trotilla chips
  • 500g rundergehakt
  • blik tomatenblokjes
  • 2 tenen knoflook
  • 2 eetl jalapeño peppers
  • 1 rode ui
  • 1 limoen
  • 100ml salsa hot of medium
  • 200ml guacamole
  • 200ml cheddar cheese sauce
  • 1 eetl. olijfolie
  • salsasaus
  • komijn

Publicatie datum: 07 oktober 2022