Focaccia sandwich

Om in mediterrane sferen te blijven is de focaccia belegd met auberginedip, gegrilde rode en gele paprika, pecorino met gekneusde peperkorrels en een zoete-aardappeldip.

Gang
Lunchgerecht
Aantal Personen
6
Bereidingstijd
20 minuten

Bereidingswijze

  1. Snijd de plakken focaccia horizontaal doormidden en gril ze in de grillpan in 3 minuten aan beide zijden krokant. Bestrijk de onderste helften met de auberginedip en beleg met de paprika. Verdeel de pecorino erover en leg hierop 2 theelepels zoete-aardappeldip. Garneer met de sla en leg de ‘deksels’ erop. Serveer direct.

Producten uit dit recept

Ingrediënten

  • 1 pak focaccia sandwich traditioneel (diepvries), ontdooid
  • 1 pot Mediterrane auberginedip
  • 1 pot gegrilde rode en gele paprika’s, in stukken
  • 300 g pecorino pepato, in dunne plakjes
  • 12 tl zoete-aardappeldip
  • 1 kropje baby-romaine, in reepjes

Publicatie datum: 02 januari 2023

Gerelateerde recepten

Ook interessant