Taartje met karamelcrème, noten en chocoladesaus

Karamel met room, noten en chocolade vormen de ultieme combinatie op een verwentaartje: zoet, knapperig en smeuïg op een roombotertaartje. Beter wordt het niet.

Gang
Brunchgerecht Nagerecht
Aantal Personen
4
Bereidingstijd
10 minuten

Bereidingswijze

  1. Roer de karamel los met de mascarpone. Voeg al kloppend de slagroom toe en klop tot een zachte crème (het lijkt op een botercrème maar is minder zwaar). Schep of spuit de crème in de bakjes.
  2. Meng de noten met de maple syrup en verdeel over de taartjes. Besprenkel met de chocoladesaus.

Producten uit dit recept

Ingrediënten

  • 2 el vloeibare karamel
  • 100 g mascarpone
  • 100 g slagroom
  • 4 ronde roomboter-taartbakjes 7 cm ø
  • 100 g gemengde noten, geroosterd
  • 2 el maple syrup
  • chocoladesaus

Publicatie datum: 02 januari 2023

Gerelateerde recepten

Ook interessant