Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Maak verse kimchi door de kool met de kimchi-chilisaus te mengen. Zet apart.
Bestrijk 2 plakken brood met de helft van de sesamdressing en beleg met de kiprollade. Bedek met 2 plakken brood, bestrijk deze met de rest van de sesamdressing en beleg met de komkommer. Bedek met nog 2 plakken brood en beleg deze met de verse kimchi. Leg het overige brood erop en snijd in 3 vierkante stukken.
Bestrijk een zijkant met de mayonaise en druk deze zijde in het zwarte sesamzaad, het lichte sesamzaad en bieslook. Serveer de sandwiches zo of in stukken gesneden.
Producten uit dit recept
Ingrediënten
½ Chinese kool, fijngesneden
4 el chilisaus op basis van kimchi
1 kilo tramezzinibrood
8 el geroosterde sesamdressing
300 g gebraden kiprollade
1 komkommer, in de lengte in flinterdunne plakjes geschaafd
Een heerlijke eenhaps-ervaring. Een knapperig deegbakje vormt de basis. Erop zoete dadels, dan een laagje hartige én romige blauwe kaas en afgetopt met zoete uienchutney.
Dit is een dessert om bij weg te dromen. Tropische smaken van mangosoep strijden om de eer met cirkels van zoete aardbeiencoulis en romig aardbeienijs. Vanille-olie geeft er nog een extra geraffineerde draai aan.
Karamel met room, noten en chocolade vormen de ultieme combinatie op een verwentaartje: zoet, knapperig en smeuïg op een roombotertaartje. Beter wordt het niet.
Lekker hartig, lekker oosters en vooral lekker makkelijk. Kant-en-klare cassavechips kregen een beleg van komkommer, ui, rode peper, fruit en pinda’s. Ketjap en Shiso Purple zorgen voor de finishing Aziatische touch.
Deze vrolijke ceviche van octopustentakels is naast lekker vooral ook heel kleurrijk door de garnering van zwarte mayonaise, lime curd en verschillende groentecrèmes. Met een beetje fantasie doet de vorm denken aan zeepaardjes.