Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Doe de boter in de mengkom van een planeetmenger en ris er de tijm bij. Snijd enkele draadjes rozemarijn en topjes oregano ragfijn en voeg toe aan de boter. Kruid eventueel met fleur de sel en versgemalen peper.
Klop de boter gedurende 5 minuten zodat deze zeer luchtig wordt.
Smeer de boter op een serveerplank.
Droog 2 plakjes van de prosciutto door deze 1 minuut in de magnetron op vol vermogen te leggen. Steek de stukjes krokante ham in de boter.
Snijd de olijven in stukjes en verdeel samen met de prosciutto de basilicum over de boter. Steek er her en der nog wat Italiaanse kruiden in en serveer met het perkamentbrood.