Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Verwarm de oven voor op de gewenste temperatuur en bak het flatbread af volgens de instructies op de verpakking.
Verwarm een scheutje olijfolie in een bakpan en rooster er de kikkererwten goudbruin in. Voeg het paprikapoeder toe en kruid met zout en peper. Dresseer in een schaaltje met prikkertjes.
Verwarm een scheutje olijfolie in een antiaanbakpan en bak er de gyoza in aan op de platte kant. Blus af met een scheutje water als het mooi gekleurd is. Laat pruttelen tot al het water is verdampt.
Frituur de kiptenders en de dim sum volgens de aanwijzingen op de verpakking en laat uitlekken op keukenpapier.
Maak de radijsjes schoon en snijd doormidden. Haal de blaadjes witlof los van elkaar en dresseer met de crème met rode biet op een plank.
Dresseer er de dim sum, kiptenders, gyoza en geroosterde kikkererwten bij.
Schep de verschillende dips en sausjes in schaaltjes en leg bij de snacks op de plank.
Snijd het flatbread in stukjes en leg eveneens op de plank. Garneer ten slotte met de radijsjes en eventueel wat topjes koriander en granaatappelpitjes.