Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Kook de kwarteleieren 2,5 minuut en laat direct schrikken in koud water. Pel ze heel voorzichtig.
Verwarm de friteuse voor op 170°C.
Kneed het gehakt in een kom met 1 ei en 2 el panko tot een homogeen geheel. Voeg de dragon en de peterselie toe en kruid met zout en peper.
Rol het gehakt dun uit tussen 2 lagen bakpapier en snijd er 15 vierkantjes van. Rol de kwarteleieren in een laagje tarwebloem.
Pak ieder gekookt kwarteleitje in met een laagje gehakt en druk het goed aan, zodat het geheel bedekt is.
Klop de overige eieren los in een diep bord en kruid met zout en peper.
Strooi de bloem en de panko beiden op een apart bord en haal ieder kwartelei door de tarwebloem, vervolgens door het losgeklopte ei en ten slotte door de panko.
Frituur de kwarteleieren mooi goudbruin en laat uitlekken op keukenpapier.
Serveer de warme Scottish eggs met de mosterd en de gefermenteerde groenten.