Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Hang de geitenyoghurt in een schone doek op in een zeef en dek deze af voor ongeveer 12 uur. Breng op smaak met peper en zout.
Maak de bospeen en witte ui schoon en snij deze samen met de paprika in gelijke stukken. Maak de groenten aan met peper, zout en olijfolie en gril deze circa 20 minuten in een oven van 200°C.
Breng de kikkererwten op smaak met de ras el hanout, olijfolie en zout en rooster ze 7 minuten in een oven van 200°C.
Dresseer de hummus royaal centraal op het bord. Dresseer de gegrilde, gemengde groenten er speels bij. Dresseer de granaatappel en olijvenringen op het bord. Garneer het gerecht af met de geroosterde kikkererwten en koriander- en muntblaadjes.
Zet puntjes geitenyoghurthangop op het gerecht en serveer met olijfolie en Sardijnse broodkrokanten.