Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Snijd de ui in blokjes en hak de champignons in stukjes. Fruit de ui in een pan met olijfolie en voeg de gehakte champignons en spinazie toe. Breng op smaak met zout en voeg, zodra de groenten gaar zijn, de room en geraspte kaas toe.
Leg een vel bladerdeeg uit en bedek met de spinazieroom. Leg vervolgens het andere vel bladerdeeg erop en leg ze symmetrisch op elkaar.
Snijd in de vorm van een kerstboom zoals te zien is in de video.
Bestrijk de kerstboom met het losgeklopte ei en bak 20-30 minuten op 170°C.