Pompoencake

Pompoencake met kaneel. Heerlijk in combinatie met Cuatro Rayas Verdejo Organic.

Gang
Nagerecht Ontbijtgerecht Brunchgerecht
Aantal Personen
4
Bereidingstijd
1 uur 45 minuten

Bereidingswijze

  1. Leg de gesneden pompoen op een bakplaat en bak gedurende 40 minuten op 170ºC.
  2. Voeg daarna de pompoen toe aan de rest van de ingrediënten.
  3. Klop tot een homogeen mengsel en giet het in een ingevette of beklede vorm.
  4. Bak op 180ºC gedurende 30-40 minuten.
  5. Haal de cake uit de oven, dek af, laat afkoelen en haal de cake uit de vorm.
×

Producten uit dit recept

Ingrediënten

  • 300g gesneden pompoen
  • 100ml olijfolie
  • 200g suiker
  • 4 eieren
  • 200g bloem
  • 1 zakje bakpoeder
  • kaneel

Bijpassende dranksuggestie

Publicatie datum: 30 maart 2024