Ratattouille

Ratattouille heerlijk in combinatie met Cuatro Rayas Viñedos Centenarios Verdejo.

Gang
Hoofdgerecht
Aantal Personen
2
Bereidingstijd
1 uur 40 minuten

Bereidingswijze

  1. Snijd alle groenten in dunne plakjes, behalve 2 tomaten die geraspt worden.
  2. Doe de geraspte tomaat met de 2 teentjes geraspte knoflook, zout en olijfolie in een ovenvaste schaal.
  3. Schik de groenten zoals getoond op de afbeelding, dek ze af met aluminiumfolie en bak ze 1 uur op 180ºC afgedekt, en nog eens 20 minuten op 190ºC onbedekt.
  4. Haal het uit de oven en het is klaar om te serveren!
×

Producten uit dit recept

Ingrediënten

  • 1 courgette
  • 1 aubergine
  • 5 tomaten
  • 2 tenen knoflook
  • zout
  • olijfolie

Bijpassende dranksuggestie

Publicatie datum: 30 maart 2024