Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Maak de guacamole. Verwijder de schil van de avocado, doe de avocado in een kom en maak deze fijn totdat er een glad geheel ontstaat. Voeg de stukjes witte ui toe en het sap van een halve citroen (15 gram, 1 eetlepel). Roer het geheel door. Dek de kom af met huishoudfolie en zet deze in de koelkast voor later gebruik.
Verhit de olijfolie in een hapjespan of koekenpan op een middelhoog tot hoog vuur. Doe de rode ui in de pan en fruit deze aan totdat de ui zacht en glazig is.
Voeg de paprika, de komijn, het zout, de peper en de gehakte knoflook toe. Roer het geheel door en laat het een minuutje koken totdat de geuren vrijkomen.
Voeg het Redefine Pulled Pork toe en roer dit erdoor. Laat het geheel nog 2 à 3 minuten koken zodat het nieuw-vlees goed gaar wordt en aan alle kanten gekruid is. Haal de pan van het vuur en houd het gerecht warm.
Leg de totopos/nacho’s op een bord en schep het gekruide nieuw-vlees erover. Strooi de gesneden cherrytomaatjes en jalapeño erover. Maak het gerecht af met wat korianderblaadjes. Serveer de nacho’s met limoenen en pittige saus erbij.
Producten uit dit recept
Ingrediënten
250 g Redefine Pulled Pork
1 zak totopos (tortillachips) of nacho's
10 g (2 eetlepels) korianderblaadjes
100 g cherrytomaatjes, in vieren gesneden
140 g rode ui (1 ui), gesneden
10 g jalapeño (1 pepertje), zonder zaadjes, gesneden