Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Breng alle ingrediënten voor de wortel- en noribouillon aan de kook in een middelgrote bouillonpan.
Verlaag de temperatuur tot het gerecht suddert en houd het gerecht aan de kook totdat de bouillon met een kwart is ingedikt.
Haal de bouillon van de warmtebron zodra dit is ingedikt.
Giet de bouillon af en zet dit weg.
Houd het gerecht warm totdat je het bord gaat opmaken.
Ramennoedels
Snijd het groene deel van de lente-uitjes fijn en snijd dunne plakjes van de radijsjes als garnering. Zet deze kom weg.
Verwarm 5 serveerschalen.
Blancheer de ramennoedels 20 seconden in kokend water, giet ze af en leg een portie in elk van de 5 voorverwarmde serveerschalen.
Redefine Runder bavette
Haal de ontdooide Redefine Beef Flank uit de verpakking.
Snijd de Redefine Beef Flank, tegen de draad in, in drie medaillons van 3 cm breed.
Ruim inwrijven met olie.
Braad de medaillons aan bij een matige tot hoge temperatuur, gedurende 3 tot 5 minuten per zijde (totdat de kookthermometer die je in het midden van elke medaillon steekt een temperatuur van +/- 72 °C bereikt).
Haal de medaillons uit de pan en snijd elke medaillon met de draad mee in dertig kleine plakken van 0,5 tot 0,75 cm dik. Breng de plakken op smaak met grof zout, gemalen zwarte peper en olijfolie.
Het bord opmaken
Zet de bouillon weer op de warmtebron en breng het geheel aan de kook. Roer de hete bouillon met een pollepel over de ramennoedels in de bereide schalen.
Verdeel de Redefine Beef Flank gelijkmatig en leg ze boven op de noedels en bouillon in elke kom.
Garneer elke kom met gesneden radijsjes en lente-uitjes en leg er een norisnipper bovenop.
Serveer het gerecht.
Producten uit dit recept
Ingrediënten
1 verpakking met Redefine Runder bavette, ontdooid, op kamertemperatuur
Wortel- en noribouillon
1000 ml wortelsap
10 g (2 theelepels) Hoisinsaus
1 g (15 druppels) vloeibare rookaroma's
1,5 g (1¼ theelepel) sesamolie
1 g (15 druppels) chiliolie
1 teentje zwarte knoflook
1 vel nori
5 g (1 theelepel) gedestilleerde witte azijn (9%)
zout, naar smaak
versgemalen zwarte peper, naar smaak
Ramennoedels
5 pakjes (van 180 g) met kant-en-klare ramennoedels