Met ons Eerlijk & Heerlijk assortiment helpen we je wegwijs te worden in de wereld van duurzame food en non-food producten en ondersteunen wij jou in het maken van een duurzame en verantwoorde keuze. Daarbij hanteren we vier pijlers: biologisch, duurzaam, eerlijke handel en streek.
Wat Eerlijk & Heerlijk is, waarom een product hiertoe behoort, waar het aan moet voldoen en hoe je het herkent? Dat lees je hier.
Snel aan de slag om nog BEWUSTER te werken? Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang:
✔ Verhalen en receptinspiratie van jouw vakgenoten: hoe werken zij BEWUST?
✔ De laatste acties & aanbiedingen om slim en duurzaam in te kopen
✔ De laatste trends, ontwikkelingen en events
Laat je inspireren door je aan te melden
Bestaande gerechten in een BEWUST jasje gieten, dat is wat onze chefs hebben gedaan. Zo hebben zij de tonijn vervangen door een kleiner stukje Hollandse kingfish afgwerkt met onder andere groene asperges en zeekraal.
Ook de klassieke carpaccio hebben onze chefs BEWUST ingestoken. Ze hebben zich laten leiden door de rode biet. Dit gerecht is afgewerkt met roodlof en witpuntradijsjes