Koken in het seizoen

De herfst brengt prachtige seizoensproducten met zich mee om smaakvolle en robuuste gerechten mee te maken. Laat je inspireren! Denk bijvoorbeeld aan een goed gevulde soep, een bourgondische stoof of een heerlijke truffelrisotto. Ook oesters mogen niet ontbreken tijdens de herfst. De mogelijkheden zijn eindeloos, dus leef je uit en maak de lekkerste herfstgerechten.

STOVEN

Een goed gevulde soep is het perfecte herfstgerecht. Ideaal voor zowel de lunch als tijdens het diner. Serveer je gasten een soupsmoothie of een echte wildsoep met bospaddenstoelen en truffel. Maak indruk op je gasten met een bijzondere presentatie.

TRUFFELS

De truffel, het zwarte goud, is puur natuur. De truffel is in het najaar erg geschikt om te gebruiken in gerechten. Wat dacht je van een truffelravioli of een truffelrisotto? Een smaakbeleving voor de ware fijnproever.

SOEPEN

Een goed gevulde soep is het perfecte herfstgerecht. Ideaal voor zowel de lunch als tijdens het diner. Serveer je gasten een soupsmoothie of een echte wildsoep met bospaddenstoelen en truffel. Maak indruk op je gasten met een bijzondere presentatie.

OESTERS

Een oester is een prachtig natuurproduct. De unieke, ziltige smaak heeft weinig bereiding of toevoeging nodig. Een ware delicatesse! Sligro heeft een ruim assortiment oesters en tal van tips voor heerlijke bereidingen. 

Herfstrecepten

Serveer de lekkerste najaarsgerechten. Laat je inspireren door deze verassende recepten. Alle recepten zijn vol van smaak en bijzonder qua presentatie. Kortom; volop culinaire inspiratie voor het najaar!