Knorr: soepen

Knorr Professional Soepen

Met de Knorr Professional soepen maak je op een efficiënte manier marge.

Probeer deze margemakers eens:

Recepten

Vang het voorjaar in je soepkom

Soep is een favoriet van alle tijden en nog belangrijker: een margemaker bij uitstek. Ideaal om ruim van te voren voor te bereiden, zelfs door minder ervaren personeel. Bovendien biedt soep eindeloze mogelijkheden om eenvoudige of zelfs veganistische variaties te creeëren. Spreek ook de jongere generatie aan door te verrassen in smaak, garnering textuur en presentatie.

Laat soep deze lente een frisse comeback maken in jouw restaurant. Wat dacht je van soep als amuse (p.6) of soep als toevoeging aan je voorjaarsborrelplank (p.22)? Laat je menukaart verder opbloeien met verfrissende voorjaarssoepen (p.8), oogverblindende soepcocktails (p.12) en voedzame maaltijdsoepen (p.16). Verras jong en oud met de moderne variant van het 12-uurtje met een pittige chilisoep met boontjes, guacamole, tortillas en een vega taco (p.15) Laat het je gasten smaken.

Bekijk de recepten

×

Vanaf april 2020 zijn ruim 70 droge soepen uit het Knorr Professional assortiment volledig door onze chefs vernieuwd, met verbeterde receptuur voor jouw menukaart. We hebben nieuwe ingrediënten en smaken gekozen en in bijna alle gevallen zit er minder zout dan eerst in de Knorr Professional droge soepen. Daarnaast bieden we ook duurzame producten, wat bescherming van de biodiversiteit, beperkt watergebruik en mest en een verbeterde levenskwaliteit en een eerlijke prijs voor boeren betekent. Om hieraan te voldoen is de Unilever Sustainable Agriculture Code opgesteld die op 12 deelgebieden kijkt naar duurzame landbouw. Een onafhankelijke organisatie controleert en verifieert vervolgens of boeren zich aan deze code houden. Zo kunnen wij die garantie bieden.