Aardappeltruffel soep met bleekselderij

 Dat aardappels en truffels goed samen gaan is niet nieuw. Wel dat wij deze zwarte diamant met de bekende aardappel combineren in een prachtige soep.

Gang
Hoofdgerecht
Aantal Personen
10
Type Keuken
Hollands

Bereidingswijze

Soep

  1. Breng twee liter water aan de kook en voeg al roerend het afgewogen soeppoeder toe.
  2. Kook de soep gedurende 5 minuten rustig door.

Garnituur

  1. Maak de bleekselderij schoon, snijd deze brunoise en blancheer ze.
  2. Snijd het briochebrood in mooie dobbelsteentjes en bak ze krokant in de geklaarde boter.

Opmaak

  1. Verdeel de brunoise van bleekselderij in de soepkommen en schep de soep erop.

Producten uit dit recept

Ingrediënten

Soep

  • Knorr Klassiek Aardappelsoep met Truffelsmaak Poeder opbrengst 8L 200 g

Garnituur

  • bleekselderij 300 g
  • brioche brood 1 stuks
  • roomboter, geklaard

Publicatie datum: 18 oktober 2023

Gerelateerde recepten

Ook interessant

Knorr Professional Soepen

Met de Knorr Professional soepen maak je op een efficiënte manier marge.