Viseitjes saus

Saus is de basis van een gerecht, het vormt de verbindende schakel tussen de componenten op het bord.

Gang
Component

Bereidingswijze

  1. Breng 1 dl water aan de kook en voeg de geconcentreerde visbouillon en de witte wijnsaus toe.
  2. Breng het geheel opnieuw aan de kook en breng op smaak met de citrus.
  3. Roer vlak voor het doorgeven de viseitjes en de bieslook door de saus.

Producten uit dit recept

Ingrediënten

  • Knorr Professional Liquid Concentrate Vis 10 g
  • Knorr Garde d’Or witte wijn saus 3dl
  • Room 35 g
  • Knorr Professional Intense Flavours Citrus Fresh Vloeibaar 400 ml 12 g
  • Gemengde viseitjes 80 g
  • Bieslook, fijngesneden 10 g

Publicatie datum: 18 oktober 2023

Gerelateerde recepten

Ook interessant

Het Knorr Sauzen Assortiment

Varieer in je gerechten met de kwalitatieve sauzen van Knorr