Kerrie Kokos

Saus is de basis van een gerecht, het vormt de verbindende schakel tussen de componenten op het bord.

Gang
Component
Aantal Personen
1

Bereidingswijze

  1. Stoof de rode ui in de zonnebloemolie en voeg het limoensap toe.
  2. Voeg vervolgens het water, de geconcentreerde kip, de kokosmelk en de kerriesaus toe.
  3. Breng het geheel aan de kook en pluk de kruiden.
  4. Snijd de kruiden grof en voeg ze op het laatste moment toe.

Producten uit dit recept

Ingrediënten

  • Rode ui fijngesneden 1 st
  • Zonnebloemolie 10 g
  • Limoensap 10 g
  • Water 1 dl
  • Knorr Professional Liquid Concentrate Kip 1L – 10 g
  • Kokosmelk 0.50 dl
  • Knorr Garde d’Or Kerriesaus 1L 1.50dl
  • Thaise basilicum 2 takjes
  • Koriander 2 takjes

Publicatie datum: 18 oktober 2023

Gerelateerde recepten

Ook interessant

Het Knorr Sauzen Assortiment

Varieer in je gerechten met de kwalitatieve sauzen van Knorr