H’appetizer met avocado en kruiden

Een mooi strak hapje, bestaande uit een kant-en-klare vega-snack geflankeerd door een huisgemaakte acovadocrème, besprenkeld met kleurrijke cressen en pepers. 

Gang
Hapje
Aantal Personen
12
Bereidingstijd
15 minuten

Bereidingswijze

  1. Halveer de avocado’s en schep het vruchtvlees uit de schil. Prak fijn, meng met de yoghurt en koriander en breng op smaak met (chipotle)peper en zout. Doe alles in een spuitzak met een spuitmond van circa 1 cm. Spuit van het avocadomengsel een streep met dezelfde lengte als de h’appetizers op een bord. Verdeel de cressen en peperringen erover.
  2. Frituur de h’appetizers 2 minuten in de olie op 180ºC en serveer naast de avocado.

Producten uit dit recept

Ingrediënten

  • 1 rijpe avocado
  • 4 el Griekse yoghurt
  • 4 takjes koriander, fijngehakt
  • 1 bakje Shiso Purple cress
  • 1 bakje Borage cress
  • 1 bakje Rock Chives
  • ½ rode peper, in flinterdunne ringen
  • 12 veggie rolls van kidneybonen
  • Frituurolie

Publicatie datum: 03 februari 2022

Gerelateerde recepten

Ook interessant