Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Anno 2022 is de 'vette hap' getransformeerd naar een duurzaam, ambachtelijk product van hoge kwaliteit. Luxe ingrediënten, bij voorkeur van dichtbij en atijd verrassend gepresenteerd: met deze recepten tilt iedereen frituren naar een hoger niveau.
Honderd procent passend bij de New Food Generation is de opkomst van de haute friture. Weg met die saaie bitterbal, kom maar door met die luxe variant, haute friture is dé trend van 2022.
Een mooi strak hapje, bestaande uit een kant-en-klare vega-snack geflankeerd door een huisgemaakte avocadocrème, besprenkeld met kleurrijke cressen en pepers.
Deze kant-en-klare kiploze nuggets doen niet onder voor reguliere chickennuggets, maar zijn wél een stukje duurzamer. En extra lekker met sticky ketjap als saus.
Bij een huisgemaakte ibtterbal op basis van houtduif in een zeer kruidige salpicon serveer je een bijzondere mosterd. In dit geval een mosterd op bais van rodewijnazijn en port.