Culinaire trend

Cocktails, mix it!

De populariteit van cocktails neemt nog altijd toe. Tegelijkertijd leeft de jongere generatie bewust en hecht ze veel waarde aan duurzaamheid en een gezonde lifestyle. Met de tips en recepten van bartender Eva Stathaki mis je niets van deze trends én serveer je de lekkerste cocktails.

Blog Cocktails

De nieuwe generatie gasten is zich steeds meer bewust van maatschappelijke verantwoordelijkheid. En kijk ook bewust naar alcoholconsumptie. Hoe maak je nu een lekkere cocktail - of mocktail - zonder in te leveren op smaak en beleving maar die wel bijdraagt aan een gezonde lifestyle?

Recepten voor cocktails

Creeër de mooiste cocktails met de nieuwste trends. Don't miss it, mix it!

Alcoholische eenheden: <1

Caffé Di Nona

Build up cocktail met Lyre'alcoholvrije koffielikeur, rode Crodino en Angostura bitter. 

Alcoholische eenheden: 1

Skinny Palomatini

Stirred cocktail met mezcal, grapefruitshrub, bruiswater en gerookt zout. 

Alcoholische eenheden: 1,5

Easy Rider

Build up cocktail met bruine rum, koffielikeur, Angostura bitter, tonic en chocolade. 

Alcoholische eenheden: 1,3

Golden Line

Stirred cocktail met Lyre's alcoholvrije amarettilikeur, Angostura bitter, oranje bitter en tonic. 

Alcoholische eenheden: 0

Summer Breeze

Build up cocktail met Martini Vibrante, grapferuitsap, limoensap en ginger beer. 

Producten uit deze recepten

Meer culinaire trends

Culinaire trend

Food Swaps

Wie goed eet, voelt zich goed, en daarvan zijn we ons steeds meer bewust.

Culinaire trend

Insecten

Bijzonder rijk aan eiwitten en tot op zekere hoogte bruikbaar als vleesvervanger. Zet insecten op je kaart!

Culinaire trend

New food cuisine

De impact die gen-Z gaat maken is bijzonder groot, juist in de horeca.

Culinaire trend

Haute friture

De 'vette hap' getransformeerd naar een duurzaam product van hoge kwaliteit. 

Hot topics