Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Na generatie X (de patatgeneratie) kwam generatie Y (de smashed-avocadogeneratie of millennials) en nu is er sprake van generatie Z (de bowlgeneratie). Samen met de millennials maakt gen-Z in 2030 zo'n 75% van de beroepsbevolking uit. De impact die deze groep gaat maken is dus bijzonder groot, juist in de horeca. Tijd om zes populaire gen-Z foodtrends onder de loep te nemen.
Een soort mollige custard, maar dan op basis van Japanse dashi. De in sake gestoofde kokkels met wakame maken het plaatje compleet: zoet en umami ineen. Een geslaagde combinatie van smaken, die je niet snel vergeet.
Multiculti: tapas op zijn Frans. Extravagante ingrediënten als kwartel, oester, eend en brioche strijden allemaal om de eer. Het gerecht is geïnspireerd op de stijl van restaurant Avant Comptoir de la Terre in Parijs.
Een Hollandse salade, waarvan het verhaal dik in orde is. Alle ingrediënten komen namelijk uit ons eigen land. Denk aan makreel, komkommer, roodlof, radijs en... quinoa!
Deze klassiek ogende, smeuïge lasagne is gemaakt van dunne laagjes knolselderij en aubergine, afgewisseld met pulled oats en een veganistisch 'bechamel' van amandelmelk.