Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Kook de spelt volgens de aanwijzingen op de verpakking. Meng de feta met de olijfolie, peterselie en oregano. Voeg peper naar smaak toe.
Dep de paddenstoelen droog. Verhit de olie en bak hierin de paddenstoelen op hoge stand 5 minuten. Voeg de sjalotten en prei toe en bak alles op hoog vuur 10 minuten. Voeg de knoflook toe en bak 1 minuut mee. Zet ¼ van de paddenstoelen apart. Draai de warmtebron laag en voeg de bloem toe aan de rest van de paddenstoelen. Laat 5 minuten garen en voeg de bouillon toe. Laat al roerend op lage stand binden. Breng op smaak met peper en zout.
Serveer de spelt met de paddenstoelenragout, verdeel de rest van de paddenstoelen en de feta erover.
De verschillende bonen worden geserveerd in een sterk gereduceerde bouillon.
Met een guacamole, salsa en tortillachips erbij ontstaat een soort deconstructed
chili.