Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Meng uien met de dragonazijn en voeg peper en zout naar smaak toe. Kook de bulgur in water met wat zout volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Bestrijk de paprika’s, gemsla en biefstuk met 4 eetlepels olie. Bestrooi alles met peper en zout. Verhit een grillpan en gril hierin de paprika 5 minuten rondom. Neem uit de pan en hak fijn. Gril de sla 2 minuten en houd apart. Gril de biefstukken 4 minuten rondom en laat rusten.
Meng de gehakte paprika met de bulgur en de helft van de uien. Leg de tomaten met de rest van de uien ernaast en besprenkel met de rest van de olie. Leg de biefstuk erop.
De verschillende bonen worden geserveerd in een sterk gereduceerde bouillon.
Met een guacamole, salsa en tortillachips erbij ontstaat een soort deconstructed
chili.