Tomatenbagels met langoustine en appel

Bagels zijn hip and happening en een ideale basis voor de meest uiteenlopende gerechten. Op kant-en-klare tomatenbagels maakten we een niet te versmaden, heerlijk beleg van langoustinestaarten gemengd met frisse appelmayonaise. Ook perfect voor to go!

Gang
Lunchgerecht
Aantal Personen
4
Bereidingstijd
30 minuten

Bereidingswijze

  1. Bak de bagels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de langoustinestaarten in flink gezouten water 90 seconden. Giet af en laat afkoelen. Pel de staarten en zet apart.
  2. Meng de appel door de mayonaise en verdun iets met de azijn. Meng de langoustinestaarten erdoor. Breng op smaak met peper.
  3. Snijd de bagels doormidden, beleg met de sla en de langoustinestaarten, bestrooi met de bieslook en serveer direct.

Producten uit dit recept

Ingrediënten

  • 4 tomatenbagels
  • 1 doos langoustinestaarten (diepvries), ontdooid
  • 1 Jonagold appel, klokhuis verwijderd, in piepkleine blokjes
  • 2 el mayonaise
  • 1 el appelciderazijn
  • 4 blaadjes lollo verde
  • 10 sprietjes bieslook, in fijne ringetjes gesneden

Publicatie datum: 05 juli 2023

Gerelateerde recepten

Ook interessant