Restaurantmanager Nikki, van restaurant Dukdalf in Kerkdriel, gebruikt de componenten van Slimme Keuken. En met succes. Het werk in de keuken wordt hiermee versneld én de creatieve vrijheid van de chef's blijft behouden.
''We gebruiken de kwalitatieve componenten van Slimme Keuken. Het levert veel tijdwinst op in de mise-en-place. Dat scheelt enorm in personeelskosten. De artikelen van Slimme Keuken gebruiken we als basis voor onze eigen recepten. Hierdoor behouden onze chef's hun creativiteit. Dat vinden we belangrijk.''
Personeelstekort? Stijgende kosten? Marges die onder druk staan? Met Slimme Keuken bespaar je tijd en personeelskosten zonder verlies van kwaliteit of creativiteit. Slimme Keuken staat voor tijdsbesparing door het gebruik van slimme componenten tijdens de mise-en-place.
Hoewel de term 'convenience' nog vaak niet wordt omarmd, zien we juist dat steeds meer ondernemers en chefs besluiten om convenience te ondernemen en koken. Zij begrijpen dat de ontwikkelingen in de maatschappij vragen om een andere manier van werken. 'Convenience oplossingen' kunnen hierbij zeker een uitkomst zijn.
Constante kwaliteit leveren met minder personeel, tegen minder kosten en in minder tijd - het kan! Deze vier Horecahelden leveren het bewijs. Lees de verhalen en laat je inspireren.
Wil jij meer omzet uit food halen? Maar heb je onvoldoende (geschoold) personeel? Of geen plek voor een uitgebreide keuken? Ga dan aan de slag met Kleinste Keuken. Dit foodconcept bestaat uit meer dan 80 gerechten die te bereiden zijn in één apparaat: de Merrychef.
Je gasten iedere dag weer hoogstaande gerechten serveren, is arbeidsintensief en vraagt om vakmanschap. Maar, goed personeel is schaars. Daarnaast is de druk op de marges hoger dan ooit. Dat vraagt om een slimme aanpak. Meer marge in minder tijd, met behoud van je eigen signatuur en klasse.