Overnight oats met citrusfruit

Gang
Ontbijtgerecht
Aantal Personen
4
Bereidingstijd
15 minuten
Wachttijd
Wachttijd

Bereidingswijze

  1. Meng de havermout met het sinaasappel- en grapefruitsap en de kokosmelk en verdeel over 4 kommetjes of glazen. Laat afgedekt in de koeling een nachtje staan.
  2. Snijd de schil van de sinaasappels en de grapefruit. Trek met een zesteur wat zeste van de limoen en snijd de schil verder weg. Snijd de partjes vruchtvlees uit de vliesjes van het citrusfruit en knijp het sap uit de restjes. Verdeel de partjes (en sap) over de havermout. Garneer met de kokosyoghurt en de limoenzeste.

TipServeertip: lekker met een kombucha, bijvoorbeeld de Batu ginger lemon.

Producten uit dit recept

Ingrediënten

  • 120 g havermoutvlokken
  • 300 ml vers sinaasappelsap
  • 200 ml vers grapefruitsap
  • 100 ml kokosmelk
  • 2 sinaasappels
  • 1 grapefruit
  • 1 limoen, schoongeboend
  • 4 tl kokosyoghurt

Publicatie datum: 04 april 2023

Gerelateerde recepten