Culinaire trend

Good morning

Steeds meer mensen gaan uit ontbijten en dat geldt vooral voor de millennials. Voor de horeca betekent dat: marge pakken met een veelzijdige, kleurrijke ontbijtkaart!

Blog good morning

Je leest hier meer over hoe je moet inspelen op de trend van buiten ontbijten, en hoe je marge pakt met een veelzijde kleurrijke ontbijtkaart.

Recepten

Van smoothie tot porridge: deze ontbijtgerechten zitten boordevol groente en fruit. Het maakt ze lekker zomers en ontzettend kleurrijk! Bovendien zijn ze stuk voor stuk instaproof.

ENGLISH BREAKFAST QUADRUPLE CLUB SANDWICH

The classic one! Maar dan viervoudig opgestapeld. Ingrediënten zijn onder meer chipolata, beukenzwammetjes, ei en diverse rauwkost. Lekker en extra klassiek met English breakfast tea of een ice tea erbij.

TROPISCHE FRUITSMOOTHIE MET KURKUMA EN YOGHURT

Een smoothie van tropisch fruit, kurkuma, limoen en roeryoghurt: veel aangenamer wordt het ontbijt niet. Door voorzichtig te mengen ontstaat een fotogenieke swirl in het glas.

OVERNIGHT OATS MET CITRUSFRUIT

Populair onder meer mensen dan alleen de millennials: overnight oats. Door de havervlokken een nacht te laten staan worden ze extra zacht. Smaken als citrus en kokos maken het helemaal af. Lekker én trendy met een drankje als kombucha erbij.

HARTIGE AARDBEI-TOMAATSMOOTHIE

Tomaten zijn lekker in hartige én zoete gerechten en hetzelfde geldt eigenlijk voor aardbeien. Door beide vruchten te combineren ontstaat een heel mooi, uitgebalanceerd hartig-zoet ontbijtje.

Producten uit deze recepten

Meer culinaire trends