Loaded fries met pulled chicken

Loaded fries met pulled chicken, paprika en tandori kruiden.

Gang
Hoofdgerecht Bijgerecht
Aantal Personen
12
Type Keuken
Indiaas Hollands
Bereidingstijd
1 uur

Bereidingswijze

  1. Kruid de kippendijen met de Tandoori kruiden, doe in de vacuümkookzak en gaar deze sous-vide op 85°C gedurende 45 minuten.
  2. Pluk de kippendijen, maak smeuïg met het vocht uit de vacuümkookzak en voeg eventueel zout naar smaak toe.
  3. Snijd de tomaten in blokjes, de groene paprika in reepjes en de bosui en chilies in ringen.
  4. Bak de friet goudbruin en serveer met pulled chicken, tomaten, paprika, bosui en chili ringen.

Producten uit dit recept

Ingrediënten

  • 1 kg kippendijen
  • 2 kg friet
  • 1 (groene) paprika
  • 2 tomaten
  • 1 lente-ui/bosui
  • 2 verse chili
  • Verse koriander
  • Knoflooksaus naar wens
  • 1 vacuümkookzak
  • 12 gr World Spice Blend - Tandoori kruiden

Publicatie datum: 30 maart 2024