Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Doe de bloem, 200 gr suiker en 175 gr roomboter in de Hobart met de vlinder en draai tot een crumble deeg. Hak de walnoten grof en meng door het clumble deeg.
Meng de Griekse yoghurt met poedersuiker en vanille naar smaak en zet in de koelcel.
Meng de overige suiker met de Pumpkin Spice kruiden.
Schil de appels mooi rond, verwijder het klokhuis met een appelboor en halveer de appels zodat je 2 ronde plakken met een gat overhoudt.
Bak de appel in de overige roomboter en suiker met de Pumpkin Spice kruiden tot deze mooi gekarameliseerd zijn.
Vet siliconen bakvormpjes in met bakspray en vul met de gekarameliseerde appels en verdeel de karamel uit de pan over de appels.
Vul het gat in de appel op met amandelspijs, verwijder de pit uit de kersen en verdeel de kersen over de appels.
Bedek de appels nu met het crumble deeg met walnoten en bak de appelcrumbles 15 tot 20 minuten in een voorverwarmde oven van 180°C.