Onderstaande barbecuerecepten zijn echte pareltjes. Ga aan de slag met een kamado en imponeer je gasten met perfecte barbecuegerechten.
De barbecuetechniek bepaalt de kwaliteit. Grillmaster Marc van Herk, pitmaster van het BBQ-team Wild Hogs, vertelt je alle barbecuegeheimen in zes tutorials. Leer bijvoorbeeld hoe je nauwkeurig de kerntemperatuur bepaalt en maak vlees en vis nog spannender door te roken. Ontdek de talloze technieken en ga aan de slag als een echte BBQ-expert!
Vis, vlees of groente kun je warm of koud roken. Elke manier geeft een andere smaak en textuur aan het product. Marc van Herk laat zien hoe je zalm koud en warm kan roken op de barbecue.
"Vlees zoals vlees bedoeld is, echt met houtsmaak." Marc van Herk laat zien hoe je biefstuk Caveman style, ofwel op de kolen, kan klaarmaken op de barbecue.
Er zijn talrijke mogelijkheden om heerlijke stukken vlees, vis of groenten te grillen op de barbecue. Marc van Herk laat je in deze tutorial zien hoe je direct en indirect kan grillen op de barbecue.
Met Sligro wordt het een pure zomer. Met heerlijke vega(n) recepten, cocktails, ijsassortiment en barbecuetoppers is er voor ieder wat wils.