Gebakken paddenstoelen op toast
Goudbruine briocheplakken, besmeerd met boter, geserveerd met gebakken gemengde paddenstoelen, verrijkt met mirin en dragonazijn.
Pompoen, paddenstoelen en knolselderij verdienen een hoofdrol op je najaarskaart. Combineer paddenstoelen eens met vis of maak knolselderij-rösti. Zo zet je deze seizoensbasics volop in de herfstzon!
Combineer paddenstoelen eens met een seizoensvis als schol en je laat meteen de veelzijdigheid van de paddenstoel zien. Ook knolselderij kun je prima in een hoofdgerecht verwerken, of je maakt er rösti van als kruidig bijgerecht. En met pompoen kun je helemaal alle kanten op. Wat je ook kiest, met basic seizoensgroenten serveer je heel eenvoudig de verleidelijkste creaties. Maar dan met een mooie marge.
Pompoen is heerlijk met pasta en daarmee ook een perfecte pastavulling. Bespaar tijd en ga voor convenience. De ravioli met pompoen en geitenkaas van De Pastafabriek is in slechts vier minuten klaar.
Culinaire trend
Stretch the season
Met een aantrekkelijke terraskaart trek je ook dit seizoen gasten naar je terras. Doe hier inspiratie op voor comfortfood, borrelhappen en drankjes.
Hert | Producten, bereidingen, recepten & meer
Sligro inspireert met bereidingen van hertenvlees zoals hertenbiefstuk en hertenstoof, goed te combineren smaken en culinaire recepten.
Culinaire trend
Klassieke desserts
Klassieke desserts als dame blanche, tiramisu en appeltaart blijven niet voor niets populair. Maak ze helemaal van nu, met convenience als basis.