Ribeye

De ribeye steak, met zijn rijke marmering en sappige textuur, is een favoriet onder vleesliefhebbers wereldwijd. Je vind hier alles wat met ribeye te maken heeft. Van de selectie van het beste stuk vlees tot de kunst van het perfect bereiden ervan. Ontdek de geheimen achter het kiezen, kruiden en grillen van een heerlijke ribeye steak die gegarandeerd indruk maakt.

Ribeye assortiment

De runder ribeye is een stuk rundvlees dat wordt gesneden uit de rug van het rund. De runder ribeye staat bekend om het stukje vet midden in het vlees; vandaar ook de benaming 'eye'. De rib-eye is een populair product op de menukaart en geliefd onder de BBQ'ers. 

Er zijn verschillende soorten ribeye van verschillende werelddelen. De Zuid Amerikaanse runder ribeye is mals en sappig qua smaak. De grainfed ribeye uit Australië heeft dankzij het speciale graandieet een intensere vetmarmering. Het rundvlees wordt daardoor malser, sappiger en intenser qua smaak. De Ierse O'Sullivan ribeye heeft een sappige smaak door de natuurlijke omstandigheden waarin de runderen opgroeien.

Ribeye recepten

Van eenvoudige, snelle gerechten tot uitgebreide gerechten, onze recepten benadrukken de unieke smaken en texturen van de ribeye. Ontdek nieuwe manieren om dit luxe vlees te serveren en verras je gasten met deze mooie bereidingen.

Rubs en marinades

Plop 'm open en het genieten begint! Met ons aanbod aan bieren is er voor ieder wat wils.

Ook interessant voor jou?