Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Bekleed een bakplaat met bakpapier en verwarm de oven op 200° C.
Laat het bladerdeeg 5 min. op kamertemperatuur komen en rol uit. Halveer in de 2 gelijke delen.
Snijd de gerookte zalm in dunne reepjes.
Besmeer de helften bladerdeeg met de roomkaas en bestrooi met zout en peper.
Verdeel de gerookte zalmreepjes op de roomkaas en verdeel de Pesto Basilicum erover.
Bestrooi met geraspte kaas en rol het bladerdeeg op tot de helft. Draai om en rol de andere helft op zodat een vlinder ontstaat. Snijd met een scherp mes plakken van een 1 cm dik en leg met de vulling naar boven op de bakplaat.