Bladerdeegsnacks

met pesto basilicum, kaas en gerookte zalm

Gang
Hapje
Aantal Personen
4
Bereidingstijd
30 minuten

Bereidingswijze

  1. Bekleed een bakplaat met bakpapier en verwarm de oven op 200° C.
  2. Laat het bladerdeeg 5 min. op kamertemperatuur komen en rol uit. Halveer in de 2 gelijke delen.
  3. Snijd de gerookte zalm in dunne reepjes.
  4. Besmeer de helften bladerdeeg met de roomkaas en bestrooi met zout en peper.
  5. Verdeel de gerookte zalmreepjes op de roomkaas en verdeel de Pesto Basilicum erover.
  6. Bestrooi met geraspte kaas en rol het bladerdeeg op tot de helft. Draai om en rol de andere helft op zodat een vlinder ontstaat. Snijd met een scherp mes plakken van een 1 cm dik en leg met de vulling naar boven op de bakplaat.
  7. Bak de bladerdeegsnacks in 10-12 min. goudbruin.

Producten uit dit recept

Ingrediënten

  • 100g Lisimo Pesto Basilicum
  • 1 rol koelvers bladerdeeg
  • 150g gerookte zalm
  • 100g roomkaas
  • 75g geraspte mozzarellakaas
  • zout en peper

Publicatie datum: 19 oktober 2022