Italiaanse borrelbol

uit de oven

Gang
Lunchgerecht
Aantal Personen
2
Type Keuken
Italiaans
Bereidingstijd
15 minuten

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven op 180° C.
  2. Snijd de Italiaanse bol kruislings in zodat een ruitpatroon ontstaat.
  3. Verdeel de helft van de Tapenade Tricolore in de inkepingen. Snijd de plakken serranoham in dunne reepjes en stop ze in het brood. Verdeel de olijven erover en bestrooi met de kaas.
  4. Bak het borrelbrood in de oven totdat de kaas gesmolten is.
  5. Serveer met de rest van de tapenade.

Producten uit dit recept

Ingrediënten

  • 150g Lisimo tapenade Tricolore
  • 2 Italiaanse bollen
  • 100g serranoham in plakjes
  • 30g groene olijven in plakjes
  • 75g geraspte mozzarella

Publicatie datum: 19 oktober 2022