Gevulde grote champignons

met truffel-roomkaas vulling

Gang
Hapje
Aantal Personen
4
Bereidingstijd
20 minuten

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven op 180° C. Maak de champignons schoon met keukenpapier en verwijder de steeltjes en snijd rondom schoon. Hak de steeltjes fi jn en meng de helft met de roomkaas. Schep de olie van de tapenade en roer door de roomkaas. Breng op smaak met wat peper.
  2. Vul de champignons met het roomkaasmengsel. Wikkel een plak spek om de champignon en zet de champignons naast elkaar in de ovenschaal en bak in 15 min. gaar en goudbruin. Garneer met een takje peterselie voor het serveren.
  3. Lekker met toast of brood.

Producten uit dit recept

Ingrediënten

  • 75g Lisimo tapenade truffel
  • 12 grote champignons
  • 200g roomkaas
  • 12 plakken ontbijtspek
  • versgemalen peper
  • takjes peterselie

Publicatie datum: 19 oktober 2022