Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Verwarm de oven op 180° C. Maak de champignons schoon met keukenpapier en verwijder de steeltjes en snijd rondom schoon. Hak de steeltjes fi jn en meng de helft met de roomkaas. Schep de olie van de tapenade en roer door de roomkaas. Breng op smaak met wat peper.
Vul de champignons met het roomkaasmengsel. Wikkel een plak spek om de champignon en zet de champignons naast elkaar in de ovenschaal en bak in 15 min. gaar en goudbruin. Garneer met een takje peterselie voor het serveren.