Gebruineerde bloemkool

geserveerd met Vegan Pesto, humus met Tomaten Bruschetta, rode peper en bosui

Gang
Hapje
Aantal Personen
4
Bereidingstijd
40 minuten

Bereidingswijze

  1. Ontdoe de zaadjes uit de rode peper en snijd deze in fijne halve ringetjes
  2. Snijd de bosui in fijne chiffonade
  3. Vul 1 tipje met Vegan Pesto Basilicum de ander met de gemengde humus Tomaten Bruschetta
  4. Ontdoe de bloemkool van de buitenste bladeren, enkele mogen blijven zitten
  5. Verwarm de oven voor op 220 graden hete lucht met stoom en bak de bloemkool in een minuut of 40 mooi goud bruin
  6. Haal de bloemkool uit de oven en serveer met de Vegan Pesto, Tomaten Humus, rode peper en gesneden bieslook.

Producten uit dit recept

Ingrediënten

  • 125g Lisimo Vegan Pesto Basilicum
  • 25g Lisimo Tomaten Bruschetta
  • 1 kleine bloemkool
  • 1 rode peper
  • 2 stengels bosui

Publicatie datum: 19 oktober 2022