Crostini

met doperwt-fetapuree

Gang
Hapje
Aantal Personen
4
Bereidingstijd
30 minuten

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven op 180° C. Snijd het stokbrood in plakken. Schep de olie van de pesto rosso.
  2. Bak de crostini in 6 min. knapperig.
  3. Kook de doperwten gaar met wat zout en giet af. Pureer de doperwten. Verkruimel de fetakaas en meng door de puree. Snijd de lente-ui in kleine ringen.
  4. Smeer de pesto rosso rijkelijk op de crostini. Schep hierop een theelepel puree en garneer met de lente-ui.

Producten uit dit recept

Ingrediënten

  • 150g Lisimo pesto rosso
  • 1 stokbrood
  • 200g diepvriesdoperwten
  • 75g fetakaas
  • 2 lente-uien

Publicatie datum: 19 oktober 2022