Dit is geen tuna melt

Gang
Lunchgerecht
Aantal Personen
2
Bereidingstijd
20 minuten

Bereidingswijze

  1. Meng de ‘tonijnflakes’ met de mayo, rode ui, bleekselderij, komkommer en mosterd. Breng op smaak met flink wat zwarte peper en naar eigen inzicht zout (voeg als je het smeuïger wilt nog wat mayo toe).
  2. Snijd de bollen doormidden en rooster ze op het snijvlak in een droge pan zodat het een beetje knapperig en lichtbruin wordt. Verdeel de ‘tonijnsalade’ over de 2 onderste helften en beleg met ‘cheddar’. Zet een paar minuten onder de salamander of de grill van de oven. Blijf erbij want het moet smelten, niet verbranden. Leg de sla en tomaat op de gesmolten kaas en zet de bovenkant erop. Serveer direct.

TipLekker met (0.0) witbier.

Producten uit dit recept

Ingrediënten

  • 120 g vegan tonijnflakes, ontdooid
  • 2 el vegan mayo + extra naar smaak
  • 1 kleine rode ui, fijngesnipperd
  • 1 kleine stengel bleekselderij, in kleine blokjes
  • 1 mini komkommer, in kleine blokjes
  • 1 el grove mosterd
  • 2 volkorenbollen, afgebakken
  • 4 plakken vegan ‘cheddar’
  • 4 blaadjes groene krulsla
  • 2 cocktailtomaatjes, in plakken

Publicatie datum: 04 april 2023

Gerelateerde recepten