Veganisten, vegetariërs, flexitariërs, rasechte carnivoren… zoveel mensen, zoveel wensen. Hoe voldoe je aan al die wensen zonder jezelf in de stress te werken?
Dat kan op verschillende manieren. Alles valt of staat met een goede basis. Maak het jezelf makkelijk en werk met basisingrediënten die je voor al je gasten kunt inzetten. Dus niet drie verschillende bouillons, maar één veganistische variant die je in alle gerechten gebruikt. Zo bespaar je tijd, geld en voorraadruimte. En het maakt vegetarisch of veganistisch koken veel makkelijker!
Wij helpen je graag om gemakkelijk vegetarisch of veganistisch te koken. Verzin geen ingewikkelde nieuwe gerechten, maar geef je hardlopers een vega(n) twist! Natuurlijk kun je eenvoudig de biefstuk vervangen door een vleesvervanger. Maar er is nog veel meer mogelijk. Ontdek snel hoe je de hardlopers op je menukaart ombouwt tot heerlijke vega(n) varianten.
Gerookte bietjes Carpaccio met balsamico vinaigrette
Een kleurrijk veganistisch alternatief voor de carpaccio op uw menukaart
Classic Quinoa Burger
Een heerlijk veganistisch alternatief voor de geliefde burger op uw menukaart.
Radicchio met peer, Bastiaanse blauwe en walnoten
Radicchio met peer, Bastiaanse blauwe en walnoten. Een heerlijk vegetarische, kleurrijke, salade voor op uw menukaart.
Risotto met groene asperges, weide kruiden en een 62 graden eitje
Risotto met groene asperges, weide kruiden en een 62 graden eitje. Een heerlijk vegetarisch gerecht voor op uw menukaart