Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Heerlijke gekruide kipspiesjes met frisse toetsen van limoen worden begeleid door een snelle ‘mole’. Daarin zit chocolade, voor wat koffietonen bij de Espress
Rib fingers zijn perfect borrelfood. Helemaal als je ze glaceert met cherry coke, barbecuesaus en specerijen. In de dip zit, naast cherry coke, sriracha en ke
Om in rode sferen te blijven belegden we een pinsa met tomatensaus en ‘nduja. De pittigheid van de worst is heel mooi naast de licht bittere sinaasappelsmaak
De ananas wordt begeleid door in limoensap en tabasco gemarineerde ui. Fris, pittig en door het te serveren in een glaasje ook nog een lust voor het oog.