Passion-fizz
Een smakelijke, bruisende cocktail op basis van Passimoncello, een soort limoncello, maar dan met passievrucht.
Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het Cookiebeleid voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Mix je eigen cocktails en zet verrassende speciaalbieren en frisdranken op de kaart. Leef je uit met bijpassende hapjes, zoals meloen caprese, wafelbites en pinsa met 'nduja.
Passion-fizz
Een smakelijke, bruisende cocktail op basis van Passimoncello, een soort limoncello, maar dan met passievrucht.
Meloen Caprese
Om in Italiaanse sferen te blijven bij de Passion-fizz toverden we een klassieke caprese om tot een variant met cantaloupe.
Grapefruit-rozencocktail
Deze cocktail op basis van rum met grapefruit, frambozensiroop en roze limonade heeft het allemaal: de smaak én de good looks.
Hertencarpaccio met grapefruit-chutney
Kant-en-klare hertencarpaccio wordt geserveerd met een heerlijke chutney van sinaasappel, grapefruit en bieslook.
Mexicaanse kippendijspiesjes met snelle mole
Heerlijke gekruide kipspiesjes met frisse toetsen van limoen worden begeleid door een snelle ‘mole’. Daarin zit chocolade, voor wat koffietonen bij de Espress
Paloma
Een klassieker onder de cocktails op tequilabasis met grapefruit soda en grapefruit.
Wafelbites
Dit hapje kreeg een exotische twist met ui, limoen en kaviaar, zodat hij een mooi tegenwicht geeft aan het ‘geweld’ van de tequila in de Paloma.
Spicy popcorn
Zelf gepofte popcorn wordt op smaak gebracht met tomatenpoeder en piri-pirikruiden.
Pangsit van lamsgehakt
Deze heerlijke pangsit, gevuld met zeer kruidig lamsgehakt, past perfect bij de iets bittere smaak van de soju-bomb.
Affligem virgin ginger beer spritz
Een heerlijk virgin drankje met Affligem Blond 0.0, gingerbeer en Crodino.
Crunchy ginger glazed bloemkoolroosjes
Op de knapperige bloemkoolroosjes zit een glaze van gembersiroop en sojasaus. Tijm-honingcrumble van Jordà maakt het af.
Thai chicken tosti met groene currydip
Een pittige, kant-en-klare tosti die perfect is voor elke terraskaart. Met de kruidige kokosdip vormt hij een bijzondere combinatie.
Not so virgin Long Island ice tea
Met scheutjes van 5 verschillende dranken niet bepaald alcoholvrij, maar wel lekker en trendy door het hoofdingrediënt Naturfrisk Cola Cool.
Cherry coke glazed rib fingers
Rib fingers zijn perfect borrelfood. Helemaal als je ze glaceert met cherry coke, barbecuesaus en specerijen. In de dip zit, naast cherry coke, sriracha en ke
Bloedsinaasappel met Martini Fiero en gin
Roder dan dit krijg je een cocktail niet: een vleugje Martini Fiero, een beetje gin, en Galvanina aran¬ciata rossa vormen een fraai en smakelijk trio.
Pinsa met ’nduja
Om in rode sferen te blijven belegden we een pinsa met tomatensaus en ‘nduja. De pittigheid van de worst is heel mooi naast de licht bittere sinaasappelsmaak
Herbly virgin mojito
Een virgin mojito waarin Herbly met appel, perzik, abrikoos en rode biet wordt aangevuld met alcoholvrije rum. En natuurlijk munt.
Ceviche van ananas
De ananas wordt begeleid door in limoensap en tabasco gemarineerde ui. Fris, pittig en door het te serveren in een glaasje ook nog een lust voor het oog.
(Almost) virgin ginger sunrise
Bijna alcoholvrij, maar door een scheutje Atopia citrus met een alcoholpercentage van 0,5% toch met een lichte kick. Lekker frisse fruitsmaken.
Crostini met Wijngaard oude kaas met gember
Het oeroude blokje Hollandse kaas is een klassieker, maar dit keer wel met een vleugje gember erin.
Culinaire trend
Feel Good Fish
Ga aan de slag met duurzame vis. Er is volop keuze! Laat je verrassen door alle mogelijkheden en pas ze toe in jouw menu.
Culinaire trend
Feel Fresh Salads
Dé hit in dit seizoen: salades. Vol seizoensgroente (dus lekker voordelig), vol kleur en vol zomergevoel.
Culinaire trend
Koffie, thee & iets lekkers
Wil je méér bieden dan standaard koffie of thee met een koekje? Maak je eigen blend en serveer er een verrassende lekkernij bij.